Početna » „ПОШТУЈТЕ ОГРАНИЧЕЊЕ БРЗИНЕ И ВОЗИТЕ ОДГОВОРНО“: У току међународна акција појачане контроле саобраћаја, за два дана откривено 8000 прекршаја

„ПОШТУЈТЕ ОГРАНИЧЕЊЕ БРЗИНЕ И ВОЗИТЕ ОДГОВОРНО“: У току међународна акција појачане контроле саобраћаја, за два дана откривено 8000 прекршаја

МИНИСТАРСТВО унутрашњих послова саопштило је на свом званичном Инстаграм налогу да је у току међународна акција појачане контроле саобраћаја.

– Ваше понашање на путу је одлучујуће за безбедност свих учесника у саобраћају. Молимо вас да поштујете ограничења брзине, возите одговорно.


Током акције која траје до 11. августа саобраћајна полиција ће свакодневно користити све доступне уређаје за мерење брзине кретања – ручне радаре, радаре у системима видео-надзора и пресретаче. На ауто-путевима ће бити мерена и просечна брзина кретања возила.

За само два дана, открили смо више од 8.000 прекршаја, од чега је више од 1.400 било у зонама пешачких прелаза.

То је више него довољан разлог да сви заједно ставимо безбедност у први план!

Нема оправдања за брзу вожњу! Безбедност на путу је наш заједнички циљ и одговорност, стоји у објави на сајту МУП-а.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept