Početna » (ВИДЕО) ЕКИПА ЈОВАН КИС ПОБЕДНИК ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ АЗАЊА 2024.

(ВИДЕО) ЕКИПА ЈОВАН КИС ПОБЕДНИК ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ АЗАЊА 2024.

На спектакуларан начион, пред пуним гледалиштем и уз бројне пратеће програме, завршен је турнир у малом фудбалу у Азањи.

Организатор ФК Шумадија, уз покровитељством општине Смедеревска Паланка и Месне заједнице,потрудио се да турнир буде добро организован и са веома квалитетним екипама (прволигашким футсал играчима и репрезентативцима).



Победник турнира је екипа Јован Кисс, која је у финалу победила екипу Кафе Виенна резултатом 3:0. Два гола дао је Александра Пољашевић, а један Лазар Петрашевић.

Била је то врло садржајна и динамична утакмица, са много шанси на обе стране (блистали су голмани Срђан Несторовић и Огњен Секулић). Јован Кисс је за нијансу био агилнији и конкретнији и заслужено славио.

У последњем минуту првог дела Пољашевић је погодио из казненог ударца (после шест фаулова) и тај погодак је умногоме одредио даљи ток. Преостале голове Јован Кисс је дао у финишу, када је Кафе Виенна кренула са играчем-голманом, искористивши грешке ривала.

Јован Кисс су до тријумфа носили голман Секулић. затим Петрашевић, Пољашевић, Ратковић, Станојевић, Живић, Васић, Еремија, Јевтовић…

На другој тим Кафе Виенна за респект. Поменути голман Несторовић, потом Мајсторовић, Арсић, Кокотовић, Пешич, Поповић, Вукићевић, Симић, Ђерић, Павловић…

Треће место освојила је екипа СТР Спектар, која је убедљиво поразила екипу Весна сокови са 6:1.

Награде најбољим појединцима и екипама уручио је Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка.

За најбољег голмана турнира проглашен је Огњен Секулић (Јован Кисс), најбољи играч је Душан Мајсторовић (Кафе Виенна), а први стрелац Слађан Новковић (СТР Спектар).

У предигри финала састали су се ветерани Азање и С. Паланке, са бројним бившим асовима попут Муфа, Дамјановића, Спасојевића, Живановића, Васиљевића, Талијана, Јелића, Мајсторовића, Јањића….



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept