Početna » Шпанкиња удата за Србина у Смедеревској Паланци први пут посетила комшије, па остала у шоку: Једна ствар је нарочито изненадила (ВИДЕО)

Шпанкиња удата за Србина у Смедеревској Паланци први пут посетила комшије, па остала у шоку: Једна ствар је нарочито изненадила (ВИДЕО)

Ова "српска снајка" веома је популарна на друштвеним мрежама, а њени снимци прилагођавања на наше подручје увек насмеју целу нацију.

Шпанкиња Лаиа Бласкез која је удата за Србина и живи у Смедеревској Паланци недавно је по први пут летовала у Грчкој, али и посетила Северну Македонију.



Ова „српска снајка“ веома је популарна на друштвеним мрежама, а њени снимци прилагођавања на наше подручје увек насмеју целу нацију.

У недавно објављеном снимку, Лаиа је посетила Северну Македонију, и мало је рећи да је одушевена. Симпатични снимак почиње са питањем „Шта ти се свиђа овде? и њеним „СВЕ!“ Похвале су се само ређале, храна је прва ствар „на менију“, нарочито јело пастрмка, али и пасуљ, међутим, једна ствар је одушевила више од свега – цене бензина.

@laganosp Idemo u Grčku ali pre toga Makedonija 🇲🇰👌 Bas lepoooo💖 #foryoupage #fyp #viralvideo #makedonija #spanija #spanjolka #srbija #trending #viralvideo #fypシ゚viral #balkantiktok ♬ sonido original – Laganosp

Једна ствар јој, међутим, није по вољи. Објаснила је да, иако је све лепо, у Северној Македонији има много комараца који је излуђују. Корисници нису крили одушевење у коментарима, а лепа шпањолка добила је мноштво позива да дође и посети њихове градове и види чари истих.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept