Početna » ВЛАШКА ЕРОТСКА МАГИЈА! Клетва се баца помоћу игле током љубавног чина, а начин на који се скида ће вас ЗАПРЕПАСТИТИ!

ВЛАШКА ЕРОТСКА МАГИЈА! Клетва се баца помоћу игле током љубавног чина, а начин на који се скида ће вас ЗАПРЕПАСТИТИ!

У српској историји магије се често помињу, а најпознатија магија је влашка еротска магија, за коју се сматра да је и погубна.

Код нас магија није званично призната, али далеко од тога да не постоји. Она је веома заступљена у нашој земљи.

Заштитни знак источне Србије је влашка магија. У тим пределима се више верује у магију него у медицину. Као узрок многих необјашњивих ствари, срећних или несрећних, наводи се магија. Уз помоћ врачара мушкарци су  постајали полно немоћни.

Кад љубав “затаји“

Уколико некоме љубав није узвраћена прибегава се пакостима као што је магија. Одлазак код врачаре је свакодневница у таквим ситуацијама. Клетва која се баца на несрећника је еротске врсте и углавном се своди на то да он или она буду сексуално немоћни.

Људи на које је бачена таква клетва називају се “завезани“. Начин скидања клетве је самоубиство или приморавање особе која вас је завезала да вас развеже.

Ова клетва баца се уз помоћ игле коју осветољубива жена забоде у задњицу свом љубавнику у цвату сексуалног заноса, тако да он то не примети. Постоји још начина који укључују сперму, кучину, менструалну крв.

Научници кажу да оваквој освети прибегавају углавном жене које су напуштене од стране мужа или љубавника. Наиме, оне су толико немоћне да се окрећу сујеверју и врачарама. Хомољске планине осим своје неистражене лепоте крију и гатаре, код којих долазе сви беспомоћни људи у потрази за леком за занемоћале партнере или љубавнике.

Да ли је магија део веровања или умишљена ствар ни наука вероватно никада неће открити, јер оно што је неопипљиво то је и недоказиво.

Извор:
Мојатв.рс.

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept