Početna » АМЕРИ ОДУШЕВЉЕНИ: Срби, можда сте трећи на олимпијади, али сте први у нашим срцима!

АМЕРИ ОДУШЕВЉЕНИ: Срби, можда сте трећи на олимпијади, али сте први у нашим срцима!

Кошаркашка репрезентација Србије је освојила бронзу на Олимпијским играма у Паризу, а толико је одушевила поједине Американце да се већ праве карикатуре и мајице о тренуцима српског славља после освајања олимпијске медаље.

Подсетимо, фантастична Србија je бронзу освојила победивши Немачку у мечу за треће место.

Имајући у виду да су изабраници селектора Светислава Пешића мало (више) прославили тај успех (па сачекали да се заврши финале у коме су, са правом, многи видели баш српску селекцију, али су ипак Американци освојили злато, победивши домћина Француску уз велики шоу Стефа Карија), уследиле су нове антологијске сцене.



Алек Гвин, који производи разне мајице везане за Денвер нагетсе, једини клуб за који Јокић и игра откако је дошао у НБА лигу, направио је серију карикатура везаних за славље „орлова“.

Њима је поручио следеће:

– Трећи на олимпијади, али први у нашим срцима.

Јокић је, тако, био само увод у америчко одушевљавање Србима, а имајући у виду да ова генерација уопште није рекла своју завршну реч на кошаркашким теренима, имамо благи утисак да ће се и Руси и Американци и многи други – и даље одушевљавати овом екипом.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept