Početna » ПРВЕ ТРАНСФЕР БОМБЕ ПАРТЕНОНА: ЕX РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ РИСТИЋ И СИМИЋ У ПАЛАНАЧКОМ ДРУГОЛИГАШУ!

ПРВЕ ТРАНСФЕР БОМБЕ ПАРТЕНОНА: ЕX РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ РИСТИЋ И СИМИЋ У ПАЛАНАЧКОМ ДРУГОЛИГАШУ!

Без много медијске помпе, по систему „тиха вода брег рони“ су овог лета радли у Партенону из Смедеревске Паланке.

Сачуван је „костур“ екипе из прошле сезоне, а футсалери се припремају за нову сезону, трећу узастопну, у Другој футсал лиги.



Ипак, пред крај прелазног рока и близу старта сезоне „пукле“ су прве трансфер бомбе и озваничена прва појачања клуба са великом традицијом.

Нови Партенонци су искусни асови, тандем Смедереваца. То су Дарко Ристић и Божа Симић. Познаваоци футсала на прву ће вам рећи доказани играчи, интернационалци, са богатим репрезенативним и прволигашким стажом.

Дарко Ристић долази из Прве футсал лиге, био је у Новом Пазару, дугодишњи репрезентативац Србије. Богат инострани ЦВ. Играо је у Мађарској, Словачкој, Румунији, Малти, чак и на Тајланду. Почео у Смедереву, а од српских клубова носио дрес и Економца и Јастрепца из Блаца.

Божа Симић стиже, такође из прволигаша, трофејног Економца. И он је интернационални стаж стицао у Мађарској. Поред Смедерева и Економца, у Србији наступао за Тису из Новог Бечеја, нишки Винтер Спорт и Бањицу.

Не бисмо да потпишемо да је то све што се тиче појачања у Партенону… Изненађења су могућа!



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept