Početna » РГЗ: Катастар отвара врата грађанима

РГЗ: Катастар отвара врата грађанима

од Паланка данас
0 Коментари

Помоћник директора Сектора за развој и иновације Републичког геодетског завода (РГЗ), Дарко Вучетић, саопштио је да је покренута кампања под називом „Отворена врата катастра“, као одговор на критике о затворености катастарских служби и отежаној комуникацији са грађанима. Кампања има за циљ да се повећа транспарентност у раду РГЗ-а и обезбеди ефикаснија комуникација у вези са регистрацијом права над непокретностима.



„Наш циљ је да покажемо да врата катастра никада нису била затворена за грађане, већ да су увек отворена за решавање њихових питања и недоумица,“ изјавио је Вучетић.

У оквиру кампање, начелници и руководиоци свих служби за катастар биће доступни грађанима, уз претходно заказивање термина преко Инфо центра РГЗ-а. Грађани могу заказати термин позивом на број 0700 500 500, слањем имејла на адресу  otvorenavrata@rgz.gov.rs  или путем чет апликације доступне на сајту РГЗ-а хттп://www.ргз.гов.рс .

Ова иницијатива долази након дуготрајних критика због искључиво онлајн комуникације с катастром, што је изазвало незадовољство грађана који нису могли лично да обаве потребне послове.

Кампања „Отворена врата катастра“ представља покушај да се побољша комуникација са грађанима и врати поверење у рад катастарских служби.



Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept