Početna » УЖАСАН ДОГАЂАЈ КОД СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ Угушио супругу, па се обесио

УЖАСАН ДОГАЂАЈ КОД СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ Угушио супругу, па се обесио

од Паланка данас
0 Коментари

тела ванбрачних супружника пронађена су данас у селу недалеко од Смедеревске Паланке. Комшија је приметио Предрага И. (67) обешеног на трему, а убрзо потом и тело Радмиле С. (64) у дворишту њене породичне куће.



Према информацијама до којих смо дошли, сумња се да је Предраг И. пластичним канапом удавио своју ванбрачну супругу, а потом се обесио.

– Наложена је обдукција која ће утврдити тачне узроке смрти. На месту догађаја није било трагова борбе – каже извор за медије упознат са случајем.

Када су лекари и полиција дошли на лице места, затекли су и тело жене. Нажалост, лекари су могли само да констатују смрт супружника.

Њихова тела одвезена су на обдукцију на Институт за судску медицину где ће се утврдити када и како је наступила смрт. Истрагу води Више јавно тужилаштво у Смедереву.

КОМШИЈЕ Предрага И. (67) и Радмиле С. (64), чија су тела пронађена јутрос у дворишту женине породичне куће, шокирани су злочином који се догодио у иначе мирном селу Селевац код Смедеревске Паланке. Како причају, супружници су се јутрос рано наводно посвађали, након чега је он удавио своју невенчану супругу.

Како причају, Предраг је раније радио као керамичар у Младеновцу, одакле је родом.

– Знао је да иде у надницу јер је био вредан човек, док је убијена Радмила пружала помоћ старијим особама које је чувала по кућама. Жао нам је што је убио Радмилу, а затим пресудио себи. Можда су могли све лепом речју да реше, а ако нису могли лепо, требало је да се разиђу – рекле су комшије.

(Блиц, Курир)



Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept