Početna » ”Младост СП” освојила прво место на Међународном турниру „75 година кошарке у Смедеревској Паланци“

”Младост СП” освојила прво место на Међународном турниру „75 година кошарке у Смедеревској Паланци“

P1100568 Copy

Кошаркаши Младости СП су заслужено освојили победнички пехар намењем најбољој екипи на Међународном турниру „75 година кошарке у Смедеревској Паланци“.

Они су, у лепом амбијенту хале ОШ Вук Караџић, поразили екипу СПД Радничког из Крагујевца, будућег ривала у КЛС-у, резултатом 86:74 ( 19:17,14:1‚9,24:18,29:30).



Паланчани су сјајно одиграли последњу деоницу и цело друго полувреме, када су чврстом и агресивном одбраном и ефикасним нападима сломили отопр Крагујевчана.

Најефикаснији у победничком саставу и на утакмици био искусни ас Драгослав Папић, МВП турнира, са 22 поена (15/9 шут из игре) и 5 скокова. Пратили су га инспирисани плејмејкер Петар Шпаровић са 15 поена и 7 асистенцијаи борбени Алекса Крсмановић са 12 поена и 4 скока.

У СПД Радничком одлична партија тимског МВП Ђуре Даутовића са 16 поена и 6 скокова. Најефикаснији у крагујевачком саставу био је Американац Демаркус Шарп са 20 поена.

Треће место на турниру заслужила је екипа Тамиша из Панчева, а четврти је бугаски Минyор. Најбољи играчи ова два тима били су Џеремаја Девенпорт и Борислав Младенов.

Иначе, турнир је беспрекорно организован и права је увертира у дебитанску сезону Младости СП у КЛС-у.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept