Početna » (ВИДЕО) ДРУЖЕЊЕ СА ЈАСМИНКОМ ПЕТРОВИЋ НА ТРГУ КУЛТУРЕ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

(ВИДЕО) ДРУЖЕЊЕ СА ЈАСМИНКОМ ПЕТРОВИЋ НА ТРГУ КУЛТУРЕ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

У организацији Библиотеке "Милутин Срећковић" у оквиру гостовања "Јесен 2024.", књижевна дела за децу и омладину промовисала је Јасминка Петровић

Више од 250 ђака, ученика ОШ „Ђорђе Јовановић” из Селевца, ОШ „Вук Караџић”, ОШ „Олга Милошевић”, ОШ „Херој Радмила Шишковић”, ОШ „Херој Иван Мукер” из Смедеревске Паланке и велики број родитеља, који су довели своју децу да им ауторка потпише своје књиге, окупили су се данас на Тргу културе.


 

Повод за ово прелепо дружење је гостовање познате књижевнице Јасминке Петровић, у огранизацији Библиотеке „Милутин Срећковић“. Јасминка је заинтересованој публици причала о стваралачким почецима и представљала своје књиге.

Кроз интерактивну радионицу, помоћу књижевних јунака, књижевница је подсетила присутне на сва њена до сада објављена књижевна дела и мотивисала ђаке да увиде значај читања књига и какав утицај оне имају у њиховом одрастању.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept