Početna » Киша ће у недељу падати 12 сати без стајања: Очекује се олуја са грмљавином и јаким ветром, биће као у новембру

Киша ће у недељу падати 12 сати без стајања: Очекује се олуја са грмљавином и јаким ветром, биће као у новембру

Интензивнији пљускови са грмљавином током вечери и крајем дана очекују се на северу и западу земље, местимично од 20 до 50 мм

Изнад већег дела Србије сутра ће бити претежно сунчано и топло, али уз постепену промену времена у другом делу дана, најавио је Републички хидрометеоролошки завод Србије.



„Наоблачење са кишом, плјусковима, грмлјавином, падом температуре и умереним и јаким северозападним ветром које ће пре подне захватити Бачку, у другом делу дана прошириће се и на остале пределе Војводине, као и на западну и централну Србију, док се на југу и истоку землје падавине очекују тек током ноћи ка неделји.

Интензивнији плјускови са грмлјавином током вечери и крајем дана очекују се на северу и западу землје, местимично од 20 до 50 мм. Највиша дневна температура кретаће се од 22 на северозападу до 32 степена на југоистоку землје, најавио је РХМЗ.

У недељу хладно са кишом

У неделју облачно са кишом и хладно уз умерен и јак северозападни ветар, који ће на истоку Србије повремено имати и олујне ударе.

Дневна температура биће у паду за 10 до 15 степени у односу на суботу и у већини места биће у интервалу од 13 до 15 степени, на истоку понегде и до 18. Увече престанак падавина и постепено разведравање са севера.

Како ће се кретати невреме

На снимцима са сајта „Време и радар“ види се да ће се кишни облаци сатима надвијати над Србијом.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept