Početna » НОВЧАНА ПОМОЋ ЗА МИРЈАНУ ГМИТРОВИЋ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

НОВЧАНА ПОМОЋ ЗА МИРЈАНУ ГМИТРОВИЋ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

Портал Паланка данас је јуче пренео вест о тешким условима у којима живи Мирјана Гмитровић из Смедеревске Паланке. Убрзо након тога је уследила и реакција надлежних из Општинске управе који су посетили Мирјану и уручили јој новчану помоћ. Пореде тога акцији су се прикључили и други попут фирме Термодом центар која је обезбедила тону пелета за огрев. Позив је и даље отворен па ко је вољан да помогне нека се прикључи акцији.

Наша суграђанка, Мирјана Гмитровић живи потпуно сама у тешким условима у изнајмљеној кући. Болује од тешке болести због које јој се одстрањују органи и отежано говори. Мирјана је корисница социјалне помоћи и уз помоћ добрих људи и својих комшија успева да преброди најтеже дане.



Заменица председника општине Ђурђина Младеновић данас је посетила Мирјану и уручила јој пакете животних намирница, средстава за хигијену и кућне хемије. Заменица председника општине је у разговору са Мирјаном рекла да ће локална самоуправа помоћи и у виду једнократне помоћи која ће бити довољна за плаћање рачуна и куповину неопходних лекова у наредних годину дана. Мирјана је захвалила општини на брзој реакцији и указаној пажњи.

Општина Смедеревска Паланка преко Центра за социјални рад сваке године издваја преко пет милиона динара за једнократне помоћи за социјално угрожене, као и друге видове помоћи за грађане који живе у тешким условима.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept