Početna » Активност Ученичког парламента Паланачке гимназије у вртићу Ташмајдан

Активност Ученичког парламента Паланачке гимназије у вртићу Ташмајдан

У оквиру Дечије недеље која се обележава ове године под слоганом ,,Ја сам дете, имам план-толеранција и љубав за сваки дан”, Ученички парламент Паланачке гимназије осмислио је и организовао једну лепу радионицу-Упознај своја осећања и гостовао у вртићу Ташмајдан.



Уз помоћ емоциометра и приче о Патуљчити Шаренкици на интересантан начин деци су приказана одређена осећања и указано на значај да их они на прави начин препознају. На крају радионице ученици Паланачке гимназије су добили за успомену Књигу осећања са дечијим цртежима да их подсећа на ово лепо дружење средњошколаца и малишана испуњено осмесима, љубављу и загрљајима.

Активност Ученичког парламента Паланачке гимназије у вртићу Ташмајдан

Активност Ученичког парламента Паланачке гимназије у вртићу Ташмајдан

Кординатори Ученичког парламента Паланачке гимназије ове школске године су Јелена Ђурић, Марија Ђорђевић и Александар Ђурђевић. Они се захваљују представницама вртића Ташмајдан Елеонори Јелић и Тамари Петровић на данашњем гостопримству и лепој сарадњи.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept