Početna » ЗБОГ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ У НЕДЕЉУ 13. ОКТОБРА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА НА ПОЈЕДИНИМ ПУТЕВИМ У ОКОЛИНИ СМЕДЕРЕВА

ЗБОГ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ У НЕДЕЉУ 13. ОКТОБРА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА НА ПОЈЕДИНИМ ПУТЕВИМ У ОКОЛИНИ СМЕДЕРЕВА

Полицијска управа у Смедереву обавештава јавност да се на подручју Града Смедерева, у недељу 13. октобра 2024. године, од 11 до 14 часова, очекује пролазак учесника треће етапе 63. међународне бициклистичке Трке кроз Србију.




Ова етапа ће се возити од Зрењанина до Пожаревца, због чега ће периодично бити обустављен саобраћај и на путевима на подручју Смедерева, и то од Ковинског моста обилазницом до Липске рампе, а затим до Раље и Пожаревачке петље.


На свим кључним саобраћајницама на траси трке биће постављена привремена саобраћајна сигнализација, а биће присутни и припадници полиције који ће упозоравати учеснике у саобраћају о привременој забрани саобраћаја.
Апелујемо на све учеснике у саобраћају да у овом термину избегавају ову трасу или да користе алтернативне правце, као и да поштују прописе, саобраћајну сигнализацију и упозорења и инструкције припадника полиције.


You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept