Početna » (ВИДЕО) ДАВОР ШТЕФАНЕК И ТИЈАНА БОГДАНОВИЋ РАЗГОВАРАЛИ СА УЧЕНИЦИМА И БУДУЋИМ АСОВИМА НА ТРИБИНИ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ!

(ВИДЕО) ДАВОР ШТЕФАНЕК И ТИЈАНА БОГДАНОВИЋ РАЗГОВАРАЛИ СА УЧЕНИЦИМА И БУДУЋИМ АСОВИМА НА ТРИБИНИ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ!

Спортски савез Србије је у Смедеревској Паланци, у сарадњи са локалном самоуправом и Културним центром, организовао трибину под називом „Како се постаје шампион“.

Гости су били асови српког спорта, олимпијски шампион и светски првак у рвању Давор Штефанаек, сада председник Спортског савеза Србије и теквондисткиња Тијана Богдановић, освајачица две олимпијске медаље.




У препуној сали Општине, дуже од једног сата, Давор и Тијана су разговарали са паланачким младим спортистима и ученицима основних и средњих школа.

Научили су, верујемо будући шампиони како се постаје најбољи на свету, колико одрицања, рада, труда и воље је потребно да се стигне до одличја на Олимпијским играма и чувеног шампионског балкона у Београду.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept