Početna » НСЗ ОРГАНИЗУЈЕ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА 24. ОКТОБРА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНА: Доделиће се и уговори предузетницима за самозапошљавање

НСЗ ОРГАНИЗУЈЕ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА 24. ОКТОБРА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНА: Доделиће се и уговори предузетницима за самозапошљавање

Национална служба за запошљавање Филијала Смедерево у сарадњи са Оптинском управом Велика Плана организује у четвртак, 24. октобра, Сајам запошљавања у холу Центра за културу Масука у Великој Плани, са почетком у 10 часова.



На Сајму ће бити организована свечана додела уговора новим предузетницима који су добили средстства за програм самозапошљавања , као и послодавцима којима су додељене субвенције за запошљавање незапослених лица из категорија теже запошљивих.

Јесењи Сајам запошљавања који Национална служба за запошљавање Филијала Смедерево традиционално организује у последњем кварталу текуће године, окупља послодавце са територије општина Велика Плана и Смедеревска Паланка . Своје учешће на Сајму потврдило је 18 послодаваца који су пријавили 172 слободна радна места за различите профиле занимања. Међу образовним профилима потребним послодавцима за понуђена радна места су: инжењери машинске, металуршке , електро струке, бравари, електричари, заваривачи, оператери у производњи, радници на преради воћа и поврћа, оператери, глодачи и стругари на ЦНЦ машинама, продавци,конобари, кувари, рецепционари…

Сајмови запошљавања омогућавају директан контакт послодаваца и незапослених лица и представљају праву прилику да на једном месту непосредно од представника компанија незапослена лица сазнају више о њиховим кадровским потребама , условима рада и конкуришу за посао.

Незапослени ће на Сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима и конкурсима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV). На штанду Националне службе за запошљавање, незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапослени добити помоћ у писању своје радне биографије. Улаз на Сајам је слободан, а пожељно је да кандидати понесу више примерака радне биографије.



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept