Početna » Е-УПРАВА ВАС ПОДСЕЋА НА ОБАВЕЗЕ ВЕЗАНЕ ЗА ВАШЕГ ЛИМЕНОГ ЉУБИМЦА Алгоритам подсећа и помаже око регистрације

Е-УПРАВА ВАС ПОДСЕЋА НА ОБАВЕЗЕ ВЕЗАНЕ ЗА ВАШЕГ ЛИМЕНОГ ЉУБИМЦА Алгоритам подсећа и помаже око регистрације

Ако сте корисник портала еУправа, што значи да му приступате уз лозинку или квалификовани сертификат, у ваше поштанско сандуче, негде пред продужење регистрације вашег аутомобила, стићи ће ова порука:

Поштовани/а,

Обавештавамо Вас да дана истиче регистрациона налепница за Ваше возило. Продужење регистрације возила, као и плаћање неопходних такси можете да урадите на једном од овлашћених техничких прегледа. На Порталу еУправа доступне су услуге које Вам омогућавају да електронским путем.

Платите таксе и накнаде и поднесете захтев за замену возачке дозволе.



Наиме, грађани Србије на порталу еУправа могу добити разне услуге и обавештења везане за регистрацију возила и технички преглед, међу којима је и електронско заказивање термина за технички преглед. На порталу постоји списак овлашћених сервиса широм Србије и можете, кликом на одређени сервис, да резервишете технички преглед, без зивкања, мољакања и одласка на лице места, како бисте утврдили да ли се уклапате у црквене и грађанске празнике, годишње одморе и боловања.

Такође, на сајту еУправе могуће је поднети и захтев за продужење регистрације возила без одласка на шалтер. Након пријаве, корисник треба да одабере опцију „Продужење регистрације возила” у секцији која се односи на возила и саобраћај. Како се то ради?

После логовања на еУправу, уносите податке о возилу, као што су број шасије, регистарски број и други релевантни подаци који су тражени у формулару. Систем аутоматски проверава да ли је технички преглед важећи и да ли је осигурање активно. Уколико су ти услови испуњени, процес може да се настави. Добијате упутство за плаћање накнаде за продужење регистрације и других пратећих трошкова (путарина, порези, осигурање).

Плаћање се може извршити електронски путем портала еУправа или интернет банкарством. Ако је потребно, можете приложити дигитализовану верзију документације (осигурање, технички преглед). У већини случајева, подаци се преузимају директно из базе података. Тек тада креће пешачење: након успешно поднетог захтева и потврде плаћања, можете одабрати да преузмете нову саобраћајну дозволу и регистрациону налепницу путем поште или лично у најближој пословници МУП-а.

Дневник



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept