Početna » У СРБИЈУ СТИГЛЕ ПОШИЉКЕ СУМЊИВОГ САДРЖАЈА: Неколико заплењено у Новом Саду, а једну су открили цариници у Београду, погледајте шта су пронашли

У СРБИЈУ СТИГЛЕ ПОШИЉКЕ СУМЊИВОГ САДРЖАЈА: Неколико заплењено у Новом Саду, а једну су открили цариници у Београду, погледајте шта су пронашли

Приликом контроле на царинско-поштанским испоставама је током протеклих неколико дана откривено и задржано више пошиљака због сумње да садрже различите опијате.



На царинској испостави Пошта Нови Сад су 21. октобра, у чак шест пошиљака пронађене сумњиве супстанце, које је спектрометарски уређај означио као наркотике.

У пошиљкама пристиглим из Холандије, Кине, Шпаније, Хрватске, САД и Велике Британије пронађена су оригинална паковања и шприц са течним мицелијумом психоактивних печурака, кесице семенки марихуане, психоактивни гел ”Лисдеxамфетамине”, епрувете смоласте течности и кесице сасушене биљне супстанце ”ЦБД”, као и кесица белог праха, који је приручном анализом одреаговао на супстанцу ”Меxедроне”.

Неколико дана раније су и у једној од пошиљака пристиглих на царинску испоставу Пошта Београд, пронађене 102 таблете сиве боје у облику главе сове, као и пет касица са белим прахом, браон грумењем и кристалном материјом, за које се сумња да је реч о наркотицима.

Спорне пошиљке предате су у даљу надлежност полиције и тужилаштва.

Фото Управа царине Републике Србије



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept