Početna » МУП ОБЈАВИО БРОЈ ЈУЧЕРАШЊИХ САОБРАЋАЈКИ Шокираће вас ОВАЈ ПОДАТАК, ево колико ИМА ПОВРЕЂЕНИХ

МУП ОБЈАВИО БРОЈ ЈУЧЕРАШЊИХ САОБРАЋАЈКИ Шокираће вас ОВАЈ ПОДАТАК, ево колико ИМА ПОВРЕЂЕНИХ

Претходног дана у Републици Србији догодиле су се 93 саобраћајне незгоде, у којима је 9 особа задобило тешке повреде, подаци су Управе саобраћајне полиције који су шокирали јавност.

Имајући у виду да је од почетка године у саобраћајним незгодама живот изгубило 412 особа, апелујемо на све учеснике да буду одговорни приликом учешћа у саобраћају и да имају у виду да и поред максималног ангажовања уређаја и људства саобраћајне полиције, увек постоје појединци који свесно угрожавају своју и безбедност осталих, наводи се у саопштењу.


Како се истиче, за период од 8 месеци, у контроли саобраћаја је од вишеструких учинилаца најтежих прекршаја одузето 285 возила.

Неопходно је прилагодити начин вожње својим способностима и условима у саобраћају, како би се благовремено предвидела или избегла ризична ситуација која претходи настанку саобраћајне незгоде и страдању лица, саветују у полицији.

Из Управе саобраћајне полиције апелујемо да покажете одговорност приликом учешћа у саобраћају и допринесете унапређењу стања безбедности, кажу у МУП-у.

Телеграф



You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept