АКЦИЈА ОПШТИНЕ ПАЛАНКА И СКОР-а КЊИГЕ ЗА СРПСКУ КУЋУ У ПОДГОРИЦИ ДО 15. ДЕЦЕМБРА

Скупштина општине Смедеревска Паланка  и огранак Савеза књижевника у отаџбини и расејању, покренули су акцију скупљања књига за библиотеку Српске куће у Подгорици. Због великог интересовања рок за прикупљање књига је продужен до 15. децембра.

Заменик председника Скупштине општине Смедеревска Паланка, Родољуб Станимировић истакао је да су љубитељи добре књиге препознали ову иницијативу и у великом броју се одазвали. Прикупљено је доста добрих и познатих наслова који ће обогатити библиотеку Српске куће у Подгорици. Посебно је истакао дар Милице Тошић, супруге покојног генералног директора Гоше Мише Тошића, која је одвојила две стотине наслова намењених Српској кући. Такође је поменуо и госпођу Ирину и академика Гојка Суботића који су са задовољством се пшрикључили овој хуманој акцији.

Сви који желе да се укључе у наведену акцију, могу да донесу књиге које су определили за ову намену у зграду Скупштине општине Смедеревска Паланка. Даровањем књига, помажемо нашем српском народу у Црној Гори.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/akcija-opstine-palanka-i-skor-a-knjige-za-srpsku-kucu-u-podgorici-do-15-decembra/