АКЦИЈА УКЛАЊАЊА ПАСА ЛУТАЛИЦА ДАНАС У ПАЛАНЦИ

У  у току је акција уклањања паса луталица са градских улица у Смедеревској Паланци.

Акцију спроводи “ЗОО Хигијена” из Уба.  Акција ће се спроводити током читавог дана.

Моле се власници паса да своје љубимце тога дана не пуштају на улицу без пратње, је сви пси који се данас буду нашли  на улици, сматраће се луталицама.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/akcija-uklanjanja-pasa-lutalica-danas-u-palanci/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Стево on 22/10/2020 at 18:01

  Када ће почети акција уклањања агресивних људи са улица Паланке?

  • Pera on 22/10/2020 at 12:32

  A, kako su ih uklanjali? Možda tako što su ih iz glavne premeštali u druge ulice … pošto je od jutros Bulevar prema Koloniji pun veoma agresivnih lutalica.

  • Sandra on 22/10/2020 at 09:21

  Akcija….. To treba da se radi stalno toliko ih ima po Palanci da to nije normalno.

 1. Kao sto ste sve moguce naprednjake,i kvalifikovane,i nekvalifikovane ugurali u opstinu,biblioteku,arhiv,,izmisljenu turisticku organizaciju,sportska drustva….i ostalo.A uz sve to ,ista imena i na nekoliko platnih spiskova,bolje oformite novo preduzece za borbu sa psima lutalicama.Za sada je opstina imala preko 200 prijava napada i ujeda pasa lutalica.Neka naperlitane ganci dame,i deckici u helankama jure pse lutalice,cipuju ih,i na bezbedno mesto sklone,i barem urade nesto korisno..Odnosno da zarade svoje plate,kao sto vecina ljudi i radi,a ne da dolaze na posao od 8.9h,,veci deo dana sede po kaficima i ne rade nista..Eto predloga za malog vucka,prezidenta opstine….pa mozda i mali vucko -vucen cuje sve ovo..Ajde pa nek je sa srecom zoo higijeni iz uba,sigurno su i oni sns?,,a predpostavljam da su posao dobili bez javnog nadmetanja i tendera ,vec preko veze,kao i sto sve funkcionise u ovoj zemlji,a?….nazalost .Zato palancani,i palancanke,kad god idete gradom preventive radi,ipak obujte sto dublje i sto deblje cizme,po mogucstvu otporne na ujede…Ziveli

  • . on 21/10/2020 at 14:47

  A ostalim danima je normalno da vlasnici puštaju svoje pse po ulici bez pratnje?

Komentari su onemogućeni.