„АКО ПОБЕДИМ ЖЕЛИМ ДА ЕВРОВИЗИЈА БУДЕ У ГЛИБОВЦУ“ КАЖЕ КОНСТРАКТА

FOTO: SCREENSHOT

Прва евровизијска прес-конференција на којој је присуствовала наша представница Kонстракта одржана је данас у Торину. Водитељка је са талентованом Београђанком пролазила кроз питања са друштвених мрежа која су постављали фанови широм света.

Након похвале на рачун изгледа и одабира гардеробе, Kонстракта је добила питање да издвоји омиљени део из песме „In Corpore Sano“. Kако је нагласила, омиљени стих јој је: „И шта ћемо сад“, јер је то питање заправо суштина свега.

Једно питање тицало се њене евентуалне победе на такмичењу, као и места одржавања „Евровизије“ у Србији.

– Ја сам из Београда и волим све пределе у Србији. Сваки град може бити припремљен за „Евровизију“, али ја бих баш волела да то буде у селу Глибовац, одакле је моја бака, што да не, ако може село? – рекла је кроз смех Kонстракта.

Представница Србије на овогодишњој Евровизији, Kонстракта ћерка је некадашњег министра информисања у Влади СРЈ и члан Социјалистичке партије Србије.

Слободан Игњатовић је био функционер Социјалистичке партије Србије не као и некадашњи савезни министар информисања (Влада СРЈ), међутим кратко је био на тој функцији. Бивши је уредник листа Политика експрес као и новинар ТВ Политике и директор ТВ Београд.

Родом је из села Глибовац код Смедеревске Паланке, а иако годинама живи у Београду, цео крај зна њега и његову породицу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ako-pobedim-zelim-da-evrovizija-bude-u-glibovcu-kaze-konstrakta/