Početna » АКО СТЕ ВРЕДНИ НА КРУЗЕРУ СЕ МОЖЕ ДОБРО ЗАРАДИТИ И ПАЛАНЧАНИН ИЛИЈА СЕ НЕДАВНО ОТИСНУО ПРЕКО СЕДАМ МОРА

АКО СТЕ ВРЕДНИ НА КРУЗЕРУ СЕ МОЖЕ ДОБРО ЗАРАДИТИ И ПАЛАНЧАНИН ИЛИЈА СЕ НЕДАВНО ОТИСНУО ПРЕКО СЕДАМ МОРА

Ако знате да радите неки од ових 6 послова, на крузеру ћете зарадити брдо пара: Плате су 5 пута веће него у Србији, а тек бакшиш


У мору послова истиче се једна група јер ту, у директном контакту са клијентима, можете зарадити и велики бакшишРад на прекоокеанским луксузним крузерима и даље је један од најбољих начина за брзу и врло пристојну зараду. С обзиром на то да нема потребе да се новац троши док сте на броду јер вам је све обезбеђено, након истека уговора кући се враћате са пристојном сумом.

Широм светских мора и окена на крузерима ради и пуно паланчана, тако да је и наш суграђанин Илија Милановић решио да се окуша у овом послу.  Он је сада задовољан послом који обавља као фитнес инструктор, а како му изгледа радни дан можете погледати у изјави (додуше на енглеском) коју је дао за локалну телевизију током пропутовања на крузеру.


У мору послова истичу се они у Спа центру, јер тамо, у директном контакту са клијентима, можете зарадити и велики бакшиш. Па, уколико поседујете вештине фризера, масера, козметичара, фитнес инструктора или сте јога мајстор, спремајте пасош и банковни рачун.

Истраживали смо колико можете зарадити радећи ове послове и дошли до заиста занимљивих података. За све ове послове неопходно је одлично познавање енглеског језика.

Најбоље пролазе масери, који, додуше, морају бити квалификовани по шведским стандардима масаже. Пожељно је да имају и квалификације арома терапије, шијацу масаже, рефлексологије, реики или спортске масаже. Уколико испуњавају све ове услове, месечно могу да зараде од 2.600 до 3.600 долара.

Ништа горе није ни фризерима који зарађују између 2.200 и 2.900 долара, али за њих такође важи да морају имати радно искуство у салонима лепоте на крстарећим бродовима, завршену трогодишњу школу за фризере и пођеднаку квалификацију за жене и мушкарце.

Једнако зарађују и козметичари, који посао добијају уколико имају искуство у салонима лепоте најмање једну годину. Месечна зарада се креће од 2.100 до 2.900.

За посао маникира и педикира потребно је да имате завршен курс и најмање једну годину рада у салону за лепоту. Месечна зарада од 2.200 до 2.800.

Инструктор аеробика и пилатеса мора поседовати међународне сертификате и квалификације, познавати вежбе уз музику и најмање 12 месеци искуства у предавањима и вођењу разних класа аеробика, мора имати искуства у надгледању тренинга, као и разнолику понуду тренинга. Месечна зарада од 1.800 до 2.000 долара.

Инструктор алтернативне медицине са искуством за јогу и таичи. Месечна зарада од 1.500 до 2.000 долара.

С обзиром на број људи које један крузер може да прими, они који успеју да се запосле на овим позицијама у салонима лепоте имају загарантован бакшиш који им бар дуплира плату.

Ништа вас не спречава да се и ви опробате, уколико испуњавате све наведене критеријуме.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept