Početna » АКО ВАМ СТИГНЕ ОВАЈ СМС, НЕ НАСЕДАЈТЕ Из “Поште Србије” апелују да никако не начините ОВУ ГРЕШКУ: Опрез, у питању је још један покушај ПРЕВАРЕ

АКО ВАМ СТИГНЕ ОВАЈ СМС, НЕ НАСЕДАЈТЕ Из „Поште Србије“ апелују да никако не начините ОВУ ГРЕШКУ: Опрез, у питању је још један покушај ПРЕВАРЕ

И овог недељног јутра поједини грађани Србије, добили су СМС поруку у име "Поште", у вези са преузимањем пошиљке!

од Паланка данас
0 Коментар

Од њих се тражи да потврде адресу за пријем, а истина је да се ради о још једном покушају преваре.

Због недостајуће адресе и нетачног поштанског броја, ваш пакет не може бити уручен и трошкове поновне доставе сносите сами, пише у поруци.Наведен је линк на којим наводно треба да се промени адреса и затражи нова испорука. А као крајњи рок наводи се 12 сати.

Међутим, суграђанин Милош, кликнуо је на линк, где су га следећи кораци водили ка томе да остави још личних података, па и бројеве платне картице. На срећу, није испунио све тражене кораке, и остао без новца.

Из „Поште Србије“ више пута су истакли да су се слични покушаји дешавали и раније и позивају грађане да не наседају.

Достава вашег пакета је обустављена због недостатка броја улице у пакету… – исти или сличан текст СМС-ом последњих дана добио је велики број грађана Србије.

Покушај преваре се понавља.

Није мало оних који су отворили линк у поруци, уверени да је то начин да заиста преузму пошиљку.

Из „Поште Србије“ напомињу да грађани обрате пажњу на број са којег је послата порука.

ДневникPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept