АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ УБЕДЉИВО И У ПАЛАНЦИ

ИПСОС је саопштио да је на узорку 85,7 одсто обрађених гласова, Вучићу припало 55,2 одсто, Јанковићу око 16,3 одсто, Максимовићу 9,4 одсто, Јеремићу 5, 7 одсто, Шешељу 4,4 одсто… Коментаришући ове податке извршни директор ИПСОСА Марко Уљаревић је рекао да се може рећи да је Србија добила председника у првом кругу избора. Могућа су само мања померања, али досадашња пракса говори да већ на више од 40 одсрто обрађеног уузорка се може говорити о поузданом редоследу.

ЦЕСИД је саопштио да на основу 79 одсто обрађеног узорка, Вучић има 55,9 одсто гласова, Саша Јанковић 15,5 одсто, Лука Максимовић 9,4 одсто, Вук Јеремић 5,8 одсто.

Од 42.867 уписаних бирача у паланачкој општини на изборе је изашла скоро половина. Сва бирачка места су затворена у 20 часова и избори су свуда протекли углавном без проблема.

Како смо незванично сазнали Александар Вучић је и у Паланци на скоро свим бирачким местима освојио више од педесет посто гласова, док се на другом месту налази Љубиша Прелетачевић Бели затим следе Саша Јанковић, Вук Јеремић, Војислав Шешељ. 

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/aleksandar-vucic-ubedljivo-i-u-palanci/