АМБАСАДОРКА РЕПУБЛИКЕ КИНЕ ЧЕН БО ЖЕЛИ ДА ПОСЕТИ СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ

Председник општине, Никола Вучен и начелник подунавског округа, Небојша Павловић вечерас присуствују отварању изложбе  „Србија 2019 – година инфраструктуре: Ништа више није далеко“ у Палати Србија, коју је организовало Министарство грађевинарства, инфраструктуре и саобраћаја.

-Том приликом разговарали смо са Амбасадорком Народне Републике Kине у Србији, Чен Бо. Она је изразила велико задовољство што је на улазу у општину Смедеревска Паланка, постављена табла
добродошлице, на којој поред српског и руског језика, стоји и „Добро дошли“ на кинеском. Она је истакла да је почаствована овим гестом, а да је Смедеревска Паланка први град у Србији у коме је постављена табла на кинеском језику.

Такође је информисана да је Смедеревска Паланка пријатељски град са кинеским градом Аншан. Послала је срдачне поздраве грађанима наше општине и истакла да би волела што пре да посети Смедеревску Паланку, изјавио је председник општине, Никола Вучен. У наредном периоду, како је најавио председник, очекује се званична посета амбасадорке Kине, Чен Бо.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ambasador-republike-kine-cen-bo-pozdravila-gest-dobrodoslice-na-novoj-tabli-pri-ulazu-u-palanku/

3 comments

  • Vidak on 17/12/2019 at 23:13

  Lepa ambasadorka.👏👏👏

  • Palanka on 16/12/2019 at 23:33

  Čuveni poslodavci kinezi, kao i koreanci. Ali po zlu najvećem. Zatvorili ste fabriku koja je pravila vagone, da bi motali kablove i razne gluposti. Svaka čast.

  Rad je od majmuna stvorio ljude, a politika od ljudi stoku,
  stoka se trudi da izgleda k’o ljudi, ali stalno ispadaju majmuni…

  • Učitelj on 16/12/2019 at 18:28

  Da je sreće da piše na Nemačkom, Francuskom i Engleskom jeziku a ne na Kineskom i Ruskom!!! Sve negativno u svetu se povezuje sa Rusijom i Kinom a mi im želimo dobrodošlicu na njihovom jeziku! Gospodine predsedniče, zaboravili ste i na Albanskom da poželite dobrodošlicu u ovu selendru, pa da bude „tuto completo“! I posle, što odlaze svi iz ove zemlje? Evo zašto!

Komentari su onemogućeni.