Početna » АМБАСАДОР РЕПУБЛИКЕ КОРЕЈЕ СЕ ЗАХВАЛИО ОПШТИНИ ПАЛАНКА НА СРДАЧНОМ ДОЧЕКУ ЈУЖНОКОРЕЈСКЕ ДЕЛЕГАЦИЈЕ

АМБАСАДОР РЕПУБЛИКЕ КОРЕЈЕ СЕ ЗАХВАЛИО ОПШТИНИ ПАЛАНКА НА СРДАЧНОМ ДОЧЕКУ ЈУЖНОКОРЕЈСКЕ ДЕЛЕГАЦИЈЕ

Његова екселенција амбасадор Републике Kореје ЛИ Ђеунг, упутио је писмо Општини Смедеревска Паланка  у којем се захваљује на срдачном дочеку јужнокорејске парламентарне делегације која је нашу Општину посетила 1. новембра.

„Поштовани господине Вучен,
Желео бих да изразим захвалност на гостопримству које сте Ви и Ваши сарадници, представници Општине Смедеревска Паланка, указали делегацији коју је предводила прва потпредседница Народне Скупштине Републике Kореје госпођа Kим Јонгђу, 1. новембра 2022. године.

Дочекани од стране Вас и Ваших колега и суграђана са таквом срдачношћу и поштовањем, заједно са посланицима који су се придружили састанку, јасно је исказано колико је отварање фабрике Kјунгшин Kејбл у Смедеревској Паланци допринело стварању дубоких и садржајних веза локалне заједнице и корејског народа, што ме чини заиста поносним и срећним и инспирише ме да напорно радим на довођењу нових инвеститора у Србију.

До нашег поновног сусрета, шаљем Вам поздраве и најлепше жеље као и добро здравље. Примите изразе мог дубоког поштовања“.

 

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept