АМС ПОЗИВА НА БЕСПЛАТНУ ПРОВЕРУ ТЕХНИЧКЕ ИСПРАВНОСТИ ВОЗИЛА

amsAуто-мото савез Србиjе, у сарадњи са Управом саобраћаjне полициjе, од 21. до 26. новембра, организуjе традиционалну безбедносно превентивну акциjу „Исправно возило – безбедно возило“.

AMС С позива грађане да бесплатно провере техничку исправност возила.
AMСС и Управа саобраћаjне полициjе два пута годишње током траjања акциjе омогућаваjу бесплатну проверу техничке исправности возила свим возачима у Србиjи.
Aкциjа се спроводи уз подршку Aсоциjациjе техничких прегледа возила.
Циљ jе да се подигне степен безбедности у саобраћаjу и смањи броj удеса коjе изазиваjу технички неисправна возила.
Важно jе да ову акциjу искористи што већи броj возача, jер се са броjем технички исправних возила повећава безбедност у саобраћаjу, спречаваjу људске жртве и утиче на повећање саобраћаjне културе.
Tоком траjања акциjе, саобраћаjна полициjа ће у редовним саобраћаjним контролама обавештавати возаче да могу да искористе пружену могућност бесплатне контроле возила, док ће се поjачана контрола техничке исправности возила у саобраћаjу наставити након њеног истека.
Aкциjа „Исправно возило – безбедно возило“ постоjи од 1989. године и у просеку више од 10.000 возача jе искористи сваке године.
AMСС апелуjе на возаче да се одазову акциjи у што већем броjу, на адресе коjе су обjављене на саjту AMСС: www.амcc.орг.рс.
Информациjе о наjближоj адреси могу се добити и позивом на броj Oперативног центра AMСС – 1987, наведено jе у саопштењу.
АМСС

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ams-poziva-na-besplatnu-proveru-tehnicke-ispravnosti-vozila/