АМСО: ПУТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРАЊЕ

АМС Осигурање саопштило је да је унапредило услуге тако да грађани путно здраствено осигурање могу да заврше не излазећи изсвојих кућа, путем компјутера на сајту овог осигурања.

Све што је потребно да се уради је неколико минута времена и у само неколико корака, могуће је уговорити путно здравствено осигурање, пре него се крене на годишњи одмор.

„На тај начин уштедећете не само време, већ и новац, јер вам у промотивном периоду одобравамо чак 30 одсто попуста уколико се одлучите да на овај начин уговорите путно здравствено осигурање. Тако ће вас премија осигурања за индивидуалну полису за седам дана боравка на територији Европе, уз урачунати попуст, коштати свега 735 динара. Уштеда је велика, посебно ако на одмор идете породично, јер премија у том случају износи само 1.617 динара за исти временски период“, поручују из АМС Осигурања.

Они апелују на свест грађана да је ризик да се изненадно разболе или претрпе незгоду док су на путу велики, а трошкови лечења у иностранству још већи. „Зато не препуштајте ствари случају, већ закључите полису путног здравственог осигурања код нас и осигурајте се да ћемо трошкове хитних медицинских интервенција, лекова и медицинских помагала, болничког лечења и других здравствених услуга, у складу са условима осигурања, уместо вас платити ми“, наводи се у саопштењу.

Иначе, детаљно упутство за онлајн закључивање полисе путног здравственог осигурања могуће је наћи на сајту webshop.ams.co.rs.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/amso-putno-zdravstveno-osiguranje/