АНА НИЈЕМЧЕВИЋ И ДУЊА БУДИМИР ОСВАЈАЧИ МЕДАЉА НА ДРЖАВНОМ ШКОЛСКОМ ПРВЕНСТВУ У АТЛЕТИЦИ

Данас је у Сремској Митровици одржано  Државно школскопрвенство из атлетике. Веома лоше издање овог такмичењ, према речима тренера Војчевског, није било електронског мерења времена у 21. веку, тотални хаос око сатнице и неблаговремене стартне листе.
Нашу општину су представљали 9 ученика и освојене су две медаље.
Златну медаљу у скоку у вис да девојчице 5.-6. разреда освојила је Ана Нијемчевић иначе каратискиња. Бронзану медаљу освојила је Дуња Будимир у трции на 60 метара за девојчице до 4. разреда основне школе. Маја Вићентијевић је заузела 7. место у трци на 100 метара за девојчице 7.-8. разреда, Тамара Ивковић је заузела 5. место у бацању кугле такође за 7.-8. разред, Филип Дончић је заузео 5. место у бацању вортекса до 4. разреда, Хелена Марисављевић је заузела 5. место у скокуудаљ за девојчице до 4. разреда,Ива Семенјук је заузела 6. место у скокуудаљ за 5.-6. разред, Мила Милосављевић је заузела 7. место у скокуудаљ за 7.-8. разред и Ивана Ђурић је заузела 5. место у скокуудаљ за средњошколке.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ana-nijemcevic-i-dunja-budimir-osvajaci-medalja-na-drzavnom-skolskom-prvenstvu-u-atletici/