петак, јун 21, 2024
Početna » Анђелковић: Према обећању, почела исплата зараде из 2023. запосленима Поште Србије

Анђелковић: Према обећању, почела исплата зараде из 2023. запосленима Поште Србије

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Анђелковић рекао је данас да је тај пословни систем почео са исплатом првог дела зараде из добити за 2023. годину и тиме испунио обећање дато запосленима.

од Паланка данас
0 Коментар

Анђелковић је то изјавио током данашњег састанка с руководством фирме у ширем саставу, односно с директорима радних, регионалних радних и подручних јединица из целе земље, као и представницима пословодство, а били су присустни и представници синдиката, саопштила је Служба за односе с јавношћу Поште Србије.У саопштењу се наводи да је на састанку са сарадницима директор Анђелковић разговарао о технолошким процесима и најзначајнијим активностима из делокруга рада пословних функција.

Он је представио планове и као заједнички задатак истакао борбу за успех компаније, бољи положај запослених и унапређење услова рада и сарадње са корисницима, побољшањем квалитета услуга и мреже пословница и доставних возила.

Анђелковић је закључио да је Пошта Србије, с обзиром на најраспрострањенију мрежу пословница и доставну флоту, и како је рекао, поуздану и брзу услугу, „најбољи и најсигурнији партнер и грађанима и привреди“.

„Пошта Србије апсолутно је конкурентна на националном тржишту, а у наредном периоду радиће се на повећању њене конкурентности, квалитета услуга и привлачењу нових клијената, јер примарни циљ и интерес свих страна треба да буде успех компаније“, нагласио је директор Анђелковић.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept