АПЕЛ ГРАЂАНИМА ДА НЕ БАЦАЈУ ШТЕНЦЕ И МАЧИЋЕ ПО ЛИВАДАМА

Од нашег суграђанина смо добили један апел или молбу која се односи на поступање са животињама и немарношћу са којом се појединци односе према живим бићима. Писмо преносимо у целости.

Код нас на Колонији близу фирме “ Воћара “  свакогодишње и константно грађани из целе Паланке доносе и бацају живе кучиће и мачиће које људи из околине немогу више да удоме ни да изађу са њима на крај од туге и безобразлука људи који то раде….. обавестили смо покрет “ Левијатан“ и разна удружења за тај проблем, или ти безобразлук којем мора да се стане на пут, па макар и сугестијама да се то не ради више. На Ускрс смо затекли опет по ко зна који пут 7 новорођених штенчића, бачених са кутијом у траву крај наше улице, нахранили смо их и сместили у кутију, и надамо се да ће сутра бити живи,
МОЛИМО ЗА ПОМОЋ МЕДИЈСKУ И ИНФОРМАТИВНУ, ДА СЕ ЉУДИ ОПОМЕНУ ДА ТО НЕ РАДЕ ВИШЕ ОВДЕ И НИГДЕ,А ПОГОТОВО СА БЕСПОМОЋНИМ ЖИВОТИЊИЦАМА KОЈЕ СУ БЕЗ МАЈKЕ……МОЛИМО ЗА ПОМОЋ.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/apel-gradjanima-da-ne-bacaju-stence-i-macice-po-livadama/

1 comment

    • Noname on 01/05/2019 at 17:32

    Kome mogu da se obratim za bacanje pasa i macaka? Zivim u Glibovcu na ivici sela i svakih par dana ljudi odbace poneku zivotinju. Postalo je neizdrzivo, od gladi dave kokoske i zivinu, napadaju ljude, prave stete po njivama i bastama, a jedan broj pasa je podivljao i vec generacijama imamo sakale u siroj okolini.

Komentari su onemogućeni.