АРБИТАР ИЗ ПАЛАНКЕ МАРКО МАЈСТОРОВИЋ У СУДИЈСКОЈ ЕЛИТИ ПРВЕ ФУТСАЛ ЛИГЕ СРБИЈЕ

Извршни одбор ФС Србије је на седници одржаној 31. августа верификовао листу судија за утакмице Прве и Друге футсал лиге.

Листа броји 46 судија, а међу њима први пут се нашао и неко из Смедеревске Паланке, 34-годишњи Марко Мајсторовић.

Мајсторовић је суђењем почео да се бави пре 12 година у општинској лиги, а већ наредне сезоне 2009/2010 напредовао је и делио правду у Подунавској окружној лиги. После две године прешао је на зонски ниво такмичења, а од 2013. до 2016. године био је на листи Српске лиге Запад. Протекле три године са успехом је судио утакмице четврте и треће футсал лиге ФСРЗС.

„Футсал је последњих година у све већој експанзији, како на репрезентативном, тако и на клупском нивоу. Велики изазов за мене, постоји трема, али позитивна. Трудићу се да на најбољи начин оправдам поверење и представљам матични савез који је уз мене, као и регион Западне Србије који ме је предложио за савезни ранг“, рекао је Марко Мајсторовић након одлуке којом му је Извршни одбор ФС Србије указао поверење.

Н. Павловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/arbitar-iz-palanke-marko-majstorovic-u-sudijskoj-eliti-prve-futsal-lige-srbije/