АСФАЛТИРАН КОЛОВОЗ ОД ИНСТИТУТА ЗА ПОВРТАРСТВО ДО МОСТА НА КУБРШНИЦИ

ПЗП Крагујевац је наставио са асфалтирањем дела државног пута Паланка-Топола. У овој фази асфалтиран је коловоз од Института за повртарство до моста на Кубршници.

У овом делу остаје да се асфалтира паркинг испред Водовода и потом ће се приступити радовима на изградњи тротоара од моста до Института. Уколико време дозволи радови ће се потом наставити и са друге стране моста све до раскрснице са Француском улицом колико је и предвиђено пројектом.

Подсећамо да ће ова деоница бити реконструисана у дужини од 3.5км, од села Придворице одакле су радови и отпочети, па све до раскрснице са Француском и Главашевом улицом до Храма Светог Преображења Господњег.

На овом потезу биће урађен комплетно нов коловоз, укључујући и тротоаре, као и нове дрвореде а у оквиру овог пројекта планирана је и санација улице Олга Милошевић, радови се изводе уз помоћ Владе Републике Србије а вредност  је 80 милиона динара.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/asfaltiran-kolovoz-od-instituta-za-povrtarstvo-do-mosta-na-kubrsnici/

2 comments

    • Strasilo on 11/12/2019 at 08:05

    Trebalo bi postaviti neku ogradu sa strane do fudbalskog igralista malo se vozi brze tom deonicom a deca kad idu iz skole istrcavaju na kolovoz i cak kad bi moglo biciklisticka staza da se uradi ima mesta bezbednije bi bilo i za njih i za vozace.

      • Majka on 11/12/2019 at 14:06

      Oni prijatelju prvo moraju u Olge Milosevic da stave. Da vidis kako dec trce i guraju se. Molimo vec godinama . Obecali su u nastavku ove rekonstrukcije i ulica pored skole ,sahte iz kojih viri armatura…..

Komentari su onemogućeni.