АТЛЕТИЧАРИ ЕЛИТА ОСВОЈИЛИ 15 МЕДАЉА У ЧАЧКУ

Град Чачак је за викенд 24.10.2021 био домаћин у низу такмичења у појединачним дисциплинама и вишебојима у коме је учествовао Атлетски клуб Елит Смедеревска Паланка,Таково Горњи Милановац и Борац из Чачка као и такмичари у ветеранским такмичењима из околних држава Босне и Црне Горе.
Такмичари Елита су освојили и највише медаља тако да су до златних медаља у појединачним дисциплинама дошли Лара Петковић, Невена Пауновић, Ненад Минковић док је Павле Митровић освојио Сребрну медаљу. У Двобојима по годиштима злато су освојили Лара Петковић, Нина Петковић, Вук Јовановић, Ненад Милинковић, Леонора Милосављевић.
Сребрне медаље у двобојима Невена Пауновић, Ема Стојановић. Бронзане у двобоју Миљана Спасић. Златне медаље у тробоју Анастасија Милосављевић, Павле Митровић а бронзане Ангелина Стојановић.
Биланс 10 златних,3 сребрне и 2 бронзане медаље од 65 учесника на такмичењу.
Следеће такмичење је предвиђено почетком следеће године у Смедеревској Паланци. Ово је почетак за млађе категорије пионирског такмичења која ће се организовати у атлетици и проналажењу нових талената који ће наставити традицију атлетике у својим градовима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/atleticari-elita-osvojili-15-medalja-u-cacku/