АТЛЕТИЧАРИ ЈАСЕНИЦЕ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

У Суботу и Недељу је у организацији Атлетског савеза Србије и А.К. Сирмијум из Сремске Митровице, одржано Првенство Србије за пионире/ке., деца рођена 2004 и 2005 године.
Атлетски клуб Јасеница је представљало 4 такмичара који нису освојили медаље али су у дисциплинама у којима су се такмичили и побољшали своје најбоље резултате.
Маја Вићентијевић се такмичла само првог дана у дисциплини 80 мет./пр. и истрчала свој лични рекорд , 12.93 секунде и заузела 5. место од 18 такмичарки, али по резултату је друга у свом годишту ( 05 ) што даје оптимистичке прогнозе за следећу сезону.
Бранко Басарић ( 05 ) је првог дана трчао 300 метара такође је истрчао свој најбољи резултат, 40.06 секунди и заузео 8. место од 20 такмичара а за свој узраст најбоље време, другог дана је трчао 800 метара, али није успео да истрчи свој најбољи резултат. Међутим , поправни ће бити за три недеље на прв. Србије за мл. јуниоре.
Вељко Петровић ( 05 ) је првог дана трчао 60 мет. а другог дана 100 метара и у обе дисциплине је побољшао своје најбоље резултате.
Лука Ђорђевић ( 06 ) је првог дана трчао 300 метара и није успео да побољша своје најбоље време, а другог дана је трчао 100 метара и остварио свој најбољи резултат.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/atleticari-jasenice-na-prvenstvu-srbije-u-sremskoj-mitrovici/

1 comment

    • ivan on 03/06/2019 at 22:40

    A žetva medalja,a da zaboravio sam pa ovo su pioniri a trener samo uspeha ima do 5-og razreda kada se ozbijno atletikom i ne bave klubovi …A njega zanima samo novac od članarine koji se uplaćuje na njegov lični račun.

Komentari su onemogućeni.