АТЛЕТИЧАРИ ЈАСЕНИЦЕ СЕ ВРАТИЛИ СА 23 МЕДАЉЕ ИЗ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА

У суботу 28.07. у организацији А.К.Таково и АСЦС-а у Горњем Милановцу, одржано је 2. коло летње лиге за атлетске школе и млађе пионире/ке.
Атлетски клуб „Јасеница“ је предстаљало 24 такмичара и освојено је 23 медаља, 10 златних, 5 сребрних и 8 бронзаних.
ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ:
Дуња Будимир у трци на 300 мет. за АШ“А“,Лена Билановиић у скокуудаљ за АШ“Б“, Милан Стевановић у трци на 60 мет. за АШ“Б2, Маја Вићентијевић у трци на 60 мет. и бацању вортекса за млађе пионирке, Лука Ђоорђевиић у скокуудаљ за мл. пионире, Павле Давидовић у тркама на 60 мет. и 300 мет. за млађе пионире, Мила Милосављевић у скокуудаљ, Михајло Михаиловић у скокуудаљ за АШ“Б“.
СРЕБРНЕ МЕДАЉЕ:
Новак Јанковиић у бацању вортекса за АШ“А“,Павле Вујић у трци на 300 мет., за АШ“Б“, Ива Семенјук у скокуудаљ за АШ“А“, Лука Ђорђевић у трци на 300 мет., за млађе пионире, Мила Милосављевић у трци на 60 мет. за млађе пионирке.
БРОНЗАНЕ МЕДАЉЕ:
Милема Михаиловић у трци на 200 мет., за АШ“Б“, Николина Радисављевић у двобоју за АШ“Ц“, Марко Стевановић у скокуудаљ за АШ“Ц“, Ива Семенјук у трци на 60 мет., Михајло Михаиловић у трци на 60 мет. за АШ“Б“,Лена Билановић у трци на 60 мет. за АШ“Б“ и Ема Стајић у скокуудаљ и у трци на 300 мет. за млађе пионирке.
Следеће 3. коло ће се одржати 11.08 у Смедеревској Паланци.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/atleticari-jasenice-se-vratili-sa-23-medalje-iz-gornjeg-milanovca/