АТЛЕТИЧАРИ ЈАСЕНИЦЕ УСПЕШНО СТАРТОВАЛИ НОВУ ТАКМИЧАРСКУ СЕЗОНУ

У суботу 09.01.2021. у атлетској дворани одржано је прво овогодишње такмичење. Уз све здравствене мере и уз одличну организацију Атлетског савеза Београда, одржано је Отворено првенство Београда за старије јуниоре/ке. Атлетски  клуб „Јасеница“ из Смедеревске Паланке је представљало 4 такмичара.

Бранко Басарић као млажи јуниор, освојио је 5. место у трци на 800 метара својим личним рекордом, 2:08.42 секунде. Остали наши такмичари су остварили скромне резултате , али глава горе .
У недељу је одржано Отворено првенство Београда за млађе пионире/ке. Атлетски клуб „Јасеница“ је представљало 8 такмичара.
Дуња Будимир је у трци на 60 метара освојила укупно 3. место резултатом 8.46 секунди, нови лични ркорд. Она је у трци на 200 метара, такође истрчала нови лични рекорд 28.26 секунди и освојила 3. место.
Павле Вујић у својој првој трци на 60 мет./пр. освојио 3.место.
Нина Стајић је у бацању кугле ( 2кг.) и новим личним рекордом освојила 4. место, Андреја Радисављевић и Лена Билановић су у скоку у вис освојили такође 4. место.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/atleticari-jasenice-uspesno-startovali-novu-takmicarsku-sezonu/