АВРАМОВИЋИ ИЗ ГОЛОБОКА ДОБИЛИ КУЋУ ОД ОРГАНИЗАЦИЈЕ СРБИ ЗА СРБЕ

Када смо у току прве посете питали мајку Весну како је дошла до наше организације, одговорила је да прати рад организације и да сматра да само ми можемо да помогнемо њеној породици.

Висока очекивања постављена испред наше организације – да овој многочланој породици обезбедимо нормалне услове за живот – коначно су се испунила, па је породица из страћаре без купатила и воде пресељена у кућу у Смедеревској Паланци!
Поред Весне, ову породицу чине и отац Горан и деца: Александар (22), Славољуб (21), Алекса (17), Ирена (14), Теодора (13), Сара (11), Сања (10) и Филип (7). Две најстарије ћерке су удате.
„Живели смо у кући која је прокишњавала, без прозора, у две собе пуне влаге. Знала сам да само ви можете да нам помогнете!” – рекла је усхићено мајка Весна.
ХО Срби за Србе породици је купила кућу, електрични шпорет, два кревета са душецима и нову столарију. Укупна вредност помоћи износи 3.090.883 динара.
Захваљујемо се свим донаторима који су учествовали у још једној великој акцији наше организациje!
Текст и фото: Срби за Србе

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/avramovici-iz-goloboka-dobili-kucu-od-organizacije-srbi-za-srbe/