БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА УПОЗОРАВА НА ЛАЖНУ ФЕЈСБУК СТАРНИЦУ

Банка Поштанска штедионица а.д. Београд упозорава да је на друштвеној мрежи “Фејсбук” дана 05. августа 2020. године постављена лажна страница на којој се посетиоци обавештавају о наводној акцији у којој им Поштанска штедионица “донира дупло пара од износа који имају на рачуну у било којој банци”.

Реч је о превари којом је злоупотребљено име Банке Поштанска штедионица и која је пријављена МУП-у Србије као и администрацији компаније “Фејсбук”.

Апелујемо на грађане да буду опрезни и не наседају на ове лажне објаве јер њихови подаци могу бити злоупотребљени.

Информације и обавештења која се објављују на овој лажној страници не представљају званичан став Банке.

Банка Поштанска штедионица се ограђује од оваквог обмањујућег садржаја који се јавно објављује и дели и не може да преузме одговорност за евентуалне последице које могу бити проузроковане оваквим деловањем.

Званичан профил Банке на мрежи Фејсбук поседује „Плави беџ“ који представља директну потврду од стране ове компаније да је страница аутентична и веродостојна.

Банка Поштанска штедионица све информације за кориснике објављује искључиво преко званичног сајта хттп://www.постед.цо.рс/ и званичних канала на друштвеним мрежама.

Извор: Банка Поштанска штедионица

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/banka-postanska-stedionica-upozorava-na-laznu-fejsbuk-starnicu/