БЕСПЛАТАН ИНТЕРНЕТ ЗА 12 ОПШТИНА СА НАЈВИШЕ ФИСКАЛНИХ РАЧУНА У НАГРАДНОЈ ИГРИ

Дванаест српских општина или градова из којих стигне највише фискалних рачуна у наградној игри „Узми рачун и победи“ добиће зону бесплатног интернета. На тај начин ће организатори игре наградити најактивније локалне заједнице, односно њихове житеље. 

Прва на листи је тренутно Бела Паланка, следе је Димитровград, Бела Црква, Голубац, Пландиште, Сечањ, затим иду две београдске општине Савски венац, Раковица и Младеновац, док дно листе тренутно „држе“ Прокупље, Босилеград и Тител.

Како наглашавају у Министарству државне управе и локалне самоуправе, сви учесници имаће шансу да освоје путовања у земљи и иностранству, аутомобиле и стан у Београду, али и да ураде нешто за своју општину или град. Број коверата који стигну рачунаће се пропорционално према броју житеља те општине. 

Кампањи се и даље придружују компаније са жељом да пруже подршку, а сходно томе, наградни фонд се увећава. Интересовање грађана и мотив привреде која се укључила у кампању и донирала средства је импресиван, што потврђује да је ово прави тренутак да се анимира шира заједница у сузбијању сиве економије, тврде у МДУЛС.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/besplatan-internet-za-12-opstina-sa-najvise-fiskalnih-racuna-u-nagradnoj-igri/