Početna » БЕСПЛАТНИ ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У ЗЦ СМЕД. ПАЛАНКА 12. НОВЕМБРА

БЕСПЛАТНИ ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У ЗЦ СМЕД. ПАЛАНКА 12. НОВЕМБРА

У недељу 12. новембра 2023. године, од 08:00 до 16:00 часова, у Здравственом центру Смедеревска Паланка, биће организовани превентивни прегледи. За прегледе није потребно заказивање, грађани треба само да дођу до здравствене установе од 8 до 16 сати.


За грађане је организовано:

1. мерење телесне масе (дом здравља, ул. Кнеза Милоша 4),

2. израчунавање степена ухрањености (дом здравља, ул. Кнеза Милоша 4),

3. мерење крвног притиска (дом здравља, ул. Кнеза Милоша 4),

4. контрола глукозе у крви, гликолизираног хемоглобина (ХбА1ц) и липидни статус (триглицериди и холестерол), а узорковање крви радиће се у Служби за лабораторијску дијагностику Опште болнице Стефан Високи.

Важно је напоменути да није потребно заказивати прегледе. Сви су добродошли да искористе ову прилику и брину о свом здрављу. Ваше здравље је на првом месту! Превенција и рана дијагностика од кључног су значаја за даље лечење.

За обављање лабораторијских анализа потребно је да најпре добијете одговарајући упут од лекара опште медицине у Дому здравља Смедеревска Паланка. Упут можете добити у недељу. Упути ће се издавати у Служби за заштиту здравља одраслог становништва Дома здравља Смедеревска Паланка, у централној згради, у улици Кнеза Милоша бр. 4.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept