„БЕТМЕН“ И „ЛЕТО КАД САМ НАУЧИЛА ДА ЛЕТИМ“ ЗА НАСТАВАК БИОСКОПСКЕ СЕЗОНЕ У ПАЛАНЦИ

Биоскопски програм Установе културни центар у Смедеревској Паланци се наставља.

Филм „Лето када сам научила да летим“ публика ће моћи да погледа 13. и 14. марта  у 16 и 18 часова, док ће дуго очекивани нови филм о стрип јунаку Бетмену паланачка публика моћи да погледа 13. и 14. марта од 20 часова.

О филму „Бетмен“

Насловну улогу Бруса Вејна (Бетмена) тумачи Роберт Патинсон, док су у осталим улогама Зои Кравиц, Пол Дејно, Џефри Рајт, Џон Туртуро, Питер Сарсгард, Џејми Лосон, Енди Серкис и Колин Фарел.
Филм је смештен током друге године Бетменове борбе против криминала и прати га док истражује корупцију Готам Ситија и суочава се са Загонетачем, серијским убицом опседнутим загонеткама.

 

О филму „Лето када сам научила да летим“

Ово је емотивна прича која прати 12-годишњу девојчицу Софију током њеног летовања са баком на Хвару, а наизглед досадно летовање са две баке употпуниће нова пријатељства, први пољубац, помирење са отуђеном породицом и суочавање са смрћу, те ће се распуст претворити у непроцењиво и незаборавно искуство.
Главне улоге тумаче: Клара Хрвановић, Олга Одановић, Жарко Лаушевић, Сњежана Синовичић. Редитељ филма је Радивоје Раша Андрић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/betmen-i-leto-kad-sam-naucila-da-letim-za-nastavak-bioskopske-sezone-u-palanci/