БЕЗ САЈМА ПОЉОПРИВРЕДНИХ МАШИНА И АЛАТА И ОВОГ 15. У МЕСЕЦУ

Последњих дана смо добијали пуно питања из свих делова Србије о традиционалном Сајму пољопривредних машина и алата, који се одржава у Паланци сваког 15. у месецу а због короне већ неколико месеци ова манифестација изостаје, да ли ће се одржати овог 15. маја.

Овом приликом желимо да обавестимо ширу јавност да сајма неће бити овог месеца, како смо сазнали из ЈКП Паланка 2021, који је организатор ове манифестације, али како кажу постоји могућност да од следећег месеца ова манифестација поново заживи. Наравно све зависи од целокупне епидемиолошке ситуације и мера које прописује Кризни штаб.

Последњи сајам је одржан 15. јуна 2020. године, тада након тромесечне паузе и изолације, полицијског часа и свега кроз шта смо прошли, да би већ следећи у јулу био отказан и од тада није одржаван, ево скоро годину дана у континуитету.

За сада само можемо да се подсетимо како је то било на сајму тог јуна 2020. а надамо се да ће следећи 15. у месецу поново окупити купце и продавце из целе Србије, на простору бувљака у Паланци.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/bez-sajma-poljoprivrednih-masina-i-alata-i-ovog-15-u-mesecu/