БИОСКОПСКЕ ПРЕДСТАВЕ ЗАКАЗАНЕ ЗА 5. И 6. ЈУН

Из Културног центра обавештавају љубитеље седме уметности да су за уторк и среду 5. и 6. јун припремили нове биоскопске хитове и то по следећем распореду.

УТОРАК 5. ЈУН

16.30 „Чаробни принц“

18.30 и 21.00  „Дедпул 2“

СРЕДА 6. ЈУН

16.30 „Чаробни принц“

18.30 „Соло – Стар ворс прича“

21.00  „Дедпул 2“

ЧАРОБНИ ПРИНЦ, 3D, синхорнизовано

Жанр: Анимирани, комедија Трајање: 90 минута Држава: Канада, САД

Година.2018. Улоге: Јелена Тркуља, Петар Стругар, Душица Новаковић

Као беба, принц Шармер је благословен неодољивим шармом због којег се на њега све жене лепе као магнет. Свака жена коју упозна се заљубљује у њега. Након што се нађе верен с три девојке, принц уз помоћ странца одлучи да крене у потрагу за правом љубави. Међутим, странац „Лени” крије велику тајну…

СОЛО – STAR WARS ПРИЧА 3D

Жанр: Фантастика, акција, авантура Режија : Рон Хауард Улоге: Емилиа Кларк, Ворвик Дејвис, Вуди Харелсон Трајање: 135 минута

„Соло – Star Wars прича“ укрцаће нас на Миленијумског Сокола и повести на пут кроз космос, заједно са најомиљенијим отпадником свих галаксија. Кроз серију смелих и опасних ситуација које се дешавају у мрачном криминалном подземљу, Хан Соло ће упознати свог будућег копилота и пријатеља Чубаку. Тако ће се уцртати пут на коме ће Хан Соло постати један од највољенијих ликова Star wars саге.

Дедпул 2 (. Deadpool 2) је амерички научнофантастични суперхеројски филм из 2018. године редитеља Дејвида Лајтча, а по сценарију Рета Риса, Пола Верника и Рајана Ренолдса на основу стрипа Дедпул аутора Фабијана Ничиеце и Роба Лајфилда и наставак филма Дедпул из 2016. године. Продуценти филма су Сајмон Кинберг, Рајан Ренолдс и Лорен Шулер Донер. Музику је компоновао Тајлер Бејтс.

Глумачку екипу чине Рајан Ренолдс, Џош Бролин, Морина Бакарин, Зази Биц, Ти Џеј Милер, Бријана Хилдебранд, Џек Кеси и Стефан Капичић. Светска премијера филма је била одржана 18. маја 2018. у Сједињеним Америчким Државама.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/bioskopske-predstave-zakazane-za-5-i-6-jun/