БИРАЧИ КОЈИ НИСУ У МОГУЋНОСТИ ДА ДОЂУ НА БИРАЛИШТЕ ПОДНОСЕ ПРИЈАВУ ЗА ГЛАСАЊЕ ОД КУЋЕ РАДНОМ ТЕЛУ ОПШТИНЕ ПАЛАНКА

Бирачи који на изборима, 21. јуна, нису у могућности да гласају на свом бирачком месту из здравствених разлога, особе са инвалидитетом и немоћна стара лица, могу  поднети пријаву за гласање ван бирачког места односно код куће, Радном телу општине Смедеревска Паланка.

Радно тело радиће у петак и суботу, 19. и 20. јуна, од 8 до 20 часова у  Малој сали општине Смедеревска Паланка. Бирачи могу  да се  јаве на телефон 310-437.  Приликом подношења пријаве, бирач треба да достави  име, презиме, адресу, јединствени матични број, контакт телефон, место пребивалишта и разлог због којег се подноси пријава.

Подношење пријава за  гласање ван бирачког места може се обавити и на дан избора, на бирачком месту бирача до 11 часова.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/biraci-koji-nisu-u-mogucnosti-da-dodju-na-biraliste-podnose-prijavu-za-glasanje-od-kuce-opstini-palanka/

2 comments

    • Lale on 17/06/2020 at 09:22

    Moja porodica nije još dobila pozive za glasanje ali zato nas redovno zovu na telefon da se raspitaju da li ćemo da glasamo za pojedine stranke sa liste.Inače broj telefona je izbrisan iz telefonskog imenika.

    1. Можете изаћи на изборе и без позива, само са личном картом, на ваше гласачко место где сте и раније гласали.

Komentari su onemogućeni.