БОКСЕР ГОШЕ ДУШАН ЈАЊИЋ СА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈОМ СРБИЈЕ ОТПУТОВАО НА ЕВРОПСКЕ ИГРЕ У МИНСКУ

Репрезентативци Србије за такмичење у Белорусији припремали су се у Русији, где су боравили 17 дана у руској олимпијској бази “Округло језеро” заједно са репрезентацијом Русије у оквиру припрема за европску смотру у Минску.

Захваљујући председнику Вучићу и компанији МТС сада имамо врхунску подршку за даљи развој бокса, и повратак у сам врх европског бокса, боксери врхунске припреме да парирају конкуренцији – каже председник Боксерског савеза Србије Ненад Боровчанин.

На списку селектора Пауновића за пут у Минск нашли су се:  Гошин боксер, Душан Јањић (мува), Вељко Глигорић (бантам), Немања Гавриловић (лака), Александар Kоновалов (полувелтер), Дамјан Грмуша (велтер), Милисав Савић (средња), Сандро Полетан (полутешка), Слободан Јовановић (тешка), Владан Бабић (супертешка). Сви су одрадили припреме у Русији, као и Алекса Марковић и Марко Доцић, али је селектор дао предност Савићу у средњој, односно Јовановићу у тешкој категорији, док је Полетана померио у полутешку категорију за такмичење у Белорусији.

Извор: БСС

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/bokser-gose-dusan-janjic-sa-reprezentacijom-srbije-otputovao-na-evropske-igre-u-minsku/