Početna » (ВИДЕО) БУЏЕТ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА ЗА 2023. ГОДИНУ УСВОЈЕН НА ДАНАШЊОЈ СЕДНИЦИ СКУПШТИНЕ

(ВИДЕО) БУЏЕТ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА ЗА 2023. ГОДИНУ УСВОЈЕН НА ДАНАШЊОЈ СЕДНИЦИ СКУПШТИНЕ

од Паланка данас
0 Коментар
Буџет општине Смедеревска Паланка за 2023. годину усвојен на данашњој седници Скупштине општине. Укупни буџетски приходи и примања у 2023. години Одлуком буџета износе 1.723.041.993 динара.

Буџет за наредну годину, према речима председника општине Николе Вучена биће развојни, а средва су у највећој мери опредељена за путну инфраструктуру, капиталне инвестиције, образовање, пољопривреду, екологију, спорт, социјалну заштиту и програме самозапошљавања.
На седници је усвојен кадровски план Општинске управе, програм уређивања грађевинског земљишта, изградње и одржавања комуналне инфраструктуре за 2023. годину, као и одлука о приступању Општине у чланство удружења „Покрет три плус“ из Чачка.
Поред осталог одборници су дали сагласност на програме пословања јавних предузећа и установа за наредну годину, а једногласно је усвојен извештај Анкетног одбора о пословању ЈКП „Паланка 2020“.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept