ЧАЧАНСКА ПРОСВЕТА ПРОДАЈЕ ПОСЛОВНИ ПРОСТОР У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Агенција за лиценцирaње стечајних управника огласила је прву продају непокретне имовине стечајног дужника чачанске ТК доо „Просвете” методом јавног надметања и то пословног простора у Смедеревској Паланци.

Објекат у улици Олге Милошевић бр.16, уписан у листу непокретности број 4096 КО Смедеревска Паланка као пословни простор за који није утврђена делатност, број посебног дела 5 у приземљу пословне зграде број 1 на катастарској парцели број 5276 КО Смедеревска Паланка, са правним статусом објекта који је преузет из земљишне књиге, уписане површине 27 m² и стварне нето површине од 32,85 m², који је у ванкњижној својини стечајног дужника по основу Уговора о купопродаји, на којем је као носилац права својине уписан ГИП „Јединство“ Смедеревска Паланка са обимом удела 1/1. Почетна цена је 1.420.894,80 динара. Крајњи рок за уплату депозита је 4. фебруар, док ће се јавно надметање одржати 11. марта у 11:00 часова на адреси Агенције за лиценцирање.

Овлашћено лице је повереник Алексије Калуђеровић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/cacanska-prosveta-prodaje-poslovni-prostor-u-smederevskoj-palanci/

1 comment

    • Neko iz mase on 01/02/2021 at 07:25

    Logicno da je u stecaju cim ima ikakve veze s Palankom….

Komentari su onemogućeni.