ЦЕНЕ, ЗОНЕ, ПОВЛАСТИЦЕ… ЗА НАПЛАТУ ПАРКИРАЊА У ПАЛАНЦИ ОД 2. ДЕЦЕМБРА

Од Ненада Јанчића из ЈКП „Општинска гробља“ сазнали смо где ће се и под којим условима обављати наплата паркирања у Смедеревској Паланци.

Прву зону  ће обухватати улице улице Олга Милошевић, Трг Хероја, Светог Саве, 10. Октобра, Вука Kараџића (од улица Трг Хероја до улице 10. Октобра), И Српског устанка (од улице 10. Октобра до улице Ђоке Павловића) и цена за сат паркирања је 38 динара без временског ограничења..

Друга зона је само улица Др. Рајса, по цени од 25 динара сат такође без ограничења, а у плану је да се касније прошири наплата и у овој зони.

Цена дневне карте је 200 динара у првој и 150 динара у другој зони.

Јавна гаража је сада у фази сређивања па се наплата неће вршити док се не заврше радови.

Право на месечну карту имају станари поменутих улица за 400 динара месечно, за правна лица је износ 900 динара, таксисти ће плаћати 1200 динара уз ограничен број места, док особе са инвалидитетом могу добити бесплатно паркирање уз подношење документације.

Плаћање ће се обављати СМС-ом или куповином карте у ЈКП „Општинска гробља“ или у једној од три трафике у центру града за које ћемо накнадно објавити које су.

Наплата ће се вршити радним данима од 7-20 часова, суботом од 7-14, док недељом и државним празницима наплата се неће обављати.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/cene-zone-povlastice-za-naplatu-parkiranja-u-palanci-od-2-decembra/

3 comments

  • Miki on 26/11/2019 at 19:56

  Ko se parkira u Pionirskoj pored Maxija…sledi mu nekoliko busnih guma…a nece bolje proci ni stakla…

  • Андрић Ненад on 26/11/2019 at 18:22

  Сада ће кренути нови талас страначког запошљавања.Срећно било!

  • Nida on 25/11/2019 at 19:34

  Super biće mesta za parkiranje

Komentari su onemogućeni.